about

Wij zijn dat gezellige dorpscafé (dinsdag tem vrijdag 11-16u), waarvan je dacht dat het niet meer bestond, maar dan in een lunch en taartjes-vorm in’t midden van een stad.
Al vanaf je eerste bezoekje word je behandeld als een ‘regular’. En bij je derde bezoekje? Kennen we waarschijnlijk zowel ‘jouw drankje’, als je naam en bijnaam :). Door de combinatie van lekkere drankjes, dikke bruine boterhammen, veel veggie en vegan opties, soep en salades en ons uitzonderlijk en uniek zelfgemaakt vegan gebak willen we jou als fan en vaste klant verdienen. Wij zijn een goei warm medicijn in de soms koude wereld (…en nemen onszelf niet al té serieus :))! 

In het weekend:
Organiseren we 1 keer per maand een spectaculaire zondagse vegan brunch. Een buffet vol zelfgemaakte plantaardige lekkernijen. Je kan komen voor het brunchbuffet of voor het lunchbuffet.
Ook 1 keer per maand geven we een vegan workshop met aansluitend een gezellige lange tafelbrunch. Onze bedoeling is om aan 10 enthousiaste mensen te laten zien dat vegan niet moeilijk, noch duur of vergezocht hoeft te zijn. Heel toegankelijk, heel laagdrempelig. De foto’s die we diezelfde avond al toegestuurd krijgen van ieder die thuis al direct aan de slag gaat … dàt is onze bedoeling dus! :)

We staan trouwens ook te popelen om jou catering te verzorgen op je feestje, babyborrel, vrijgezellenparty. 
En ons unieke plekje is op zondag ook beschikbaar voor jou privé brunch. Geen gedoe thuis, gewoon de voeten onder tafel bij ons. Klinkt dat niet geweldig?
Meer info? Vraag het ons.