zondag 18 maart 2018

nieuwe vegan workshops

zondag 8 april
zondag 6 mei

Deze zalige vegan en glutenvrije oven-pizza is een van mijn persoonlijke favorieten. 


Snel gemaakt als je 's avonds thuiskomt en dan ook nog eens mega gezond. 
We maken de pizza zelf, maar maken ook nóg snellere varianten in de koekepan die je zowel zoet als zout kan eten.
Bij het bedenken van een goei workshopmenu probeer ik gerechten te bedenken die snel en eenvoudig te maken zijn zodat ze een plaats kunnen innemen in je dagdagelijkse keuken (dat heeft veel meer effect dan dat éne feestgerecht dat 1 maal per jaar uit de kast komt).

Wat ik misschien wel nog belangrijker vind : receptjes die klein lijken maar -eens onder de knie- zal je ze vaak bovenhalen. Dingen die een groot verschil zullen maken in je dagdagelijkse keuken. 

In deze workshop maken we daarom ook oa:


gewone mayonaise en miso mayonaise, rode bieten marmelade, zoete aardappelspread, een kaassausje (dat snel omgetoverd wordt tot een caesar dressing), ...

Denk je flauw te gaan worden van al dat dierlijke tekort?We gebruiken vaak kikkererwten in onze gerechten (heel of in de vorm van meel, geprakt of gemixt) omdat ze barsten van de vitamine B, ijzer, vezels, eiwitten en daarom een perfecte vleesvervanger zijn.
Daarom verras ik u graag met als zoet achterafje een kikkererwten blondie
Een wat? 🙂 yup, u leest het goed.

Kom mee doen dus! U zal zich beter, sterker en energieker voelen dan na het eten van 4 steaks. 
Ik beloof het u. 

Wie zijn wij om je wat te leren?Wij bij Starfish & Coffee maken al 9 jaar dagelijks soep, taartjes, broodbeleg en salades. Onze recepten moeten voldoen aan hoge eisen: ze moeten snel gemaakt zijn, dagdagelijkse ingrediënten bevatten, een breed publiek kunnen bekoren, op voorhand kunnen worden gemaakt en de gerechten zijn al meermaals getest. We draaien onze hand niet om voor een brunch van 60 man. Ziehier ook ineens de kracht van onze workshops.

Kosten: 55 euro per persoon.Inbegrepen: thee en versnaperingen bij het binnenkomen, alle benodigdheden en ingrediënten, de lange tafel brunch en je krijgt de recepten mee naar huis zodat je thuis meteen zelf aan de slag kunt.
deze workshop wordt herhaald op zondag 6/5.

Reserveren doe je zo:
Mail (kmatthyns@zeelandnet.nl) of bel (0486987977) voor meer info. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Je inschrijvingsgeld kan niet worden teruggestort. Er mag natuurlijk altijd iemand in jouw plaats komen indien je verhinderd bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten