donderdag 28 december 2017

onze vegan workshop, a sunday well spent.


Op zondag 4 februari vliegen we er nog eens in met een gloednieuwe plantaardige workshop.

             (en er komt een herhaling op zondag 4 maart) 

Wat? Een workshop op zondagvoormiddag met aansluitend een lange-tafel-brunch in ons gezellige decor. 
Wie? Al wie ideetjes wil opdoen om een pure en plantaardige maaltijd te bereiden. Of gewoon omdat je je zondag nuttig en gezellig wil spenderen onder gelijkgestemden. Je hoeft heus geen keukenprinses te zijn.
Waarom? We willen je graag laten zien dat je niet op een spinaziesmoothie moet teren om plantaardig te eten en dat allemaal met doodgewone dagdagelijkse ingrediënten.Wat maken we
*Een spinazie en doperwtjessoep met een hint van curry

*Vegan ovengebakken paté. Smeer hem op je brood of toast of maak hem onderdeel van je buddha bowl. Een heerlijke basis paté, waarmee je alle kanten uit kan.

*Vegan quiche met broccoli. Een quiche maken zonder ei en room? Het is niet vanzelfsprekend. Voor onze “vegan brunch” maken we altijd quiche en dat wilde niet altijd even goed lukken. Maar … ik zeg het vol overtuiging: dit recept is ‘the best ever!’ :)  

*Chocolate chip cookies, is niet iedereen daar zot van? 
Het perfecte choc-chip cookie is sowieso al een uitdaging op zich, want het moet ‘chewy’ vanbinnen zijn en krokant aan de randjes, en niet uitgelopen zijn op de bakplaat :( . Maar oh ja! wij weten hoe het moet …en vooral: Vegan! Geen ei. Geen boter. Wie zijn wij om je wat te leren? 

Wij bij Starfish & Coffee maken al 9 jaar dagelijks soep, taartjes, broodbeleg en salades. Onze recepten moeten voldoen aan hoge eisen: ze moeten snel gemaakt zijn, dagdagelijkse ingrediënten bevatten, een breed publiek kunnen bekoren, op voorhand kunnen worden gemaakt en de gerechten zijn al meermaals getest. We draaien onze hand niet om voor een brunch van 60 man. Ziehier ook ineens de kracht van onze workshops.  

Kosten: 55 euro per persoon. 
Inbegrepen: thee en (homemade vegan) koekjes bij het binnenkomen, alle benodigdheden en ingrediënten, de lange tafel brunch en je krijgt de recepten mee naar huis zodat je thuis meteen zelf aan de slag kunt.

Reserveren doe je zo:
Mail (kmatthyns@zeelandnet.nl) of bel (0486987977) voor meer info. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Je inschrijvingsgeld kan niet worden teruggestort. Er mag natuurlijk altijd iemand in jouw plaats komen indien je verhinderd bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten