maandag 11 december 2017

feestmenu!


We zijn allen al helemaal in de stemming. Ga je zelf achter de kookpotten staan op kerstavond of oudejaarsavond? Of wil je liever genieten van een badje en een 'me-time'- moment alvorens aan het gezelligste feest van 't jaar te beginnen? 

Check dan vooral ons kerstmenu. Je kan een heel menu bestellen, maar uiteraard ook enkel hapjes of taart ... zo kan je toch nog met de (kerst) pluimen gaan lopen. 
Soep:
Romige thaise cocos-wortelsoep: €7/ liter
Frisgroene doperwtjes en spinazie soep met een hint van curry: €7/ liter

Vooraf:
Onze spring rolls met een ‘tangy' pinda dipsaus: €3/stuk (volledige spring roll, nog niet doormidden gesneden)
Dadel in een aubergine ‘bacon-style’ jasje: €1,5/stuk
Een breekbrood gevuld met kruiden en look (grootte van een klein brood, ‘en papillotte’): €7,5
Marokkaanse wortelhoumous (250ml): €4

Hoofdgerechten:
Een geurige kerstrisotto met cranberry’s, gerookte amandelen en geroosterde pompoen. Daarbij een gevulde appel met knolseldercreme: €14,5
Een geroosterde bio-pompoenhelft gevuld met wilde rijst, cranberry’s en puy linzen: €14,5

Zoet:
Onze chocoladecake met speculooscreme: €4,5/stuk of €30/volledige taart vr 12personen
Een weckpotje met pompoencheesecake en een laagje cocosroom en pecannoten: €6,5/potje ( + €3 borg voor het potje, je krijgt dat bedrag terug als je het potje terug brengt)

Ja, ik wil!  Tof!
Bestel dan via kmatthyns@zeelandnet.nl vòòr woensdag 20 december en kom het bij ons (Starfish, Bresstraat 9, Antwerpen) ophalen op 24 december tussen 12u en 14u30.
Of voor oudjaar te bestellen via kmatthyns@zeelandnet.nl vòòr woensdag 27 december en kom het bij ons (Starfish, Bresstraat 9, Antwerpen) ophalen op 31 december tussen 12u en 14u30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten