woensdag 15 november 2017

a sunday well spent ...

A sunday well spent, brings a week of content.
Onze allereerste vegan workshop ging door op zondag 12 november en door het grote aantal enthousiaste reacties herhalen we de workshop op zondag 10 decemberWat? Een workshop op zondagvoormiddag 10u30 met aansluitend een lange-tafel-brunch (tot 14u) in ons gezellige decor. 

Wie? Al wie ideetjes wil opdoen om een pure en plantaardige maaltijd te bereiden, met pompoen in de hoofdrol. Of gewoon omdat je je zondag eens nuttig en gezellig wil spenderen onder gelijkgestemden. Je hoeft heus geen keukenprinses te zijn.


Waarom? Je hoeft heus geen contract te tekenen dat je vanaf nu veganist wordt, we willen gewoon laten zien dat je niet op een spinaziesmoothie moet teren om gezond en plantaardig te eten en dat allemaal met doodgewone dagdagelijkse ingrediƫnten.


Wat maken we? 
*een verrassende indiaase maaltijdsoep.


*een rokerige pompoencreme als broodspread.
*een lauwe salade met gegrilde groenten en creamy tahini


*Pumpkin Pie, zo'n typisch amerikaans halloween dessert dat iedereen kent, maar waar niemand zich aan waagt.Wie zijn wij om je wat te leren? 
Wij bij Starfish & Coffee maken al 9 jaar dagelijks soep, taartjes, broodbeleg en salades. Onze recepten moeten voldoen aan hoge eisen: ze moeten snel gemaakt zijn, dagdagelijkse ingrediĆ«nten bevatten, een breed publiek kunnen bekoren, op voorhand kunnen worden gemaakt en de gerechten zijn al meermaals getest. We draaien onze hand niet om voor een brunch van 60 man. Ziehier ook ineens de kracht van onze workshops.  

Kosten: 55 euro per persoon. 
Inbegrepen: alle benodigdheden, een glas wijn bij het eten, de brunch en je krijgt als extra nog een bio pompoen en de recepten mee naar huis zodat je thuis meteen aan de slag kunt.

Reserveren doe je zo:
Mail (kmatthyns@zeelandnet.nl) of bel (0486987977) voor meer info. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Je inschrijvingsgeld kan niet worden teruggestort. Er mag natuurlijk altijd iemand in jouw plaats komen indien je verhinderd bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten