dinsdag 15 augustus 2017

Opfrissingscursus/deel 2 :)

 Waar we fier op zijn....
In reviews komen deze woorden steeds terug: gezellig, warm, lekker, vriendelijk, hartelijk en zelfgemaakt. (en ja ook het woord: muffins :))
Of je onze plek nu mooi of tof of lelijk vindt, over 1 ding is iedereen het al 9 jaar eens: Starfish is op en top gezelligheid en sfeer. Ik zie meermaals een geslaagde eerste date passeren. ( of ik herinner me dat koppeltje dat op hun trouwdag in hun favo blauwe zetel kwam foto's trekken)  Dus, meen je je 'future wife' ontmoet te hebben...u weet waar naartoe.
Gezelligheid daar scoren we hoog in. Maar we staan ook bekend om ons dagelijks taartenaanbod. Veel taart, veel verschillende taart en tegenwoordig ook veel vegan taart ( u merkt niet eens het verschil, de beesten wel)
Moesten we al ooit willen hip zijn, dan nog zou het ons niet lukken. Hip staat ook niet meteen voor duurzaam. We zijn gewoon wie we zijn, helemaal echt en eerlijk. En zo hebben we jullie ook graag.
Fier ben ik dat Starfish al zolang meedraait in een stad die draait om de nieuwigheden, de hotspots, de popups, ... en in een branche waar iedereen er na 2 jaar de brui aan geeft.
 Bij ons kom je om bij te tanken, omdat je waar voor je geld wil, omdat je zekerheid wil dat het lekker en vers is, omdat je graag een glimlach krijgt als je binnenkomt. We hebben het al eens gezegd: een beetje een dorpscaf√© 'new style'.
Wij doen het zonder PR machine die ons in de boekskes zet, mond op mond reclame is waar we van draaien, dus ben je blij bij ons ... vertel het voort, want we zouden graag volgend jaar onze 10 jarige jubilee vieren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten