woensdag 16 augustus 2017

ons assortiment ...

"Ga je dan vis verkopen?" vroeg mijn pa toen ik 9 jaar geleden de naam Starfish & Coffee op hem losliet. (dat dat een liedje van Prince was, daar werd hij niet wijzer van. Prince wie?)
We gingen van dag 1 de taartentoer op. Later zijn er boterhammen bijgekomen. Dikke bruine boterhammen met een krokante korst (waar u allen zo zot van bent), zonder tierlantijntjes en garnituurtjes, maar wel altijd met heel veel groentjes en scheutjes. "maar ik heb vandaag al groentjes gegeten", dat pakt bij ons niet. Ook al heb ik geen kinderen, er schuilt een echte moeder in mij als het op vitamientjes aankomt 
Elke dag maken we ook een plantaardige soep. Onder andere ook onze favoriet: Indische soep met gegrilde bio pompoen en kerstomaatjes, geraspte cocos, amandelschilfers en koriander. En het laatste jaar voegden we er dagelijks een salade bij. Altijd plantaardig, regelmatig glutenvrij, maar vooral altijd bijzonder en nooit gewoontjes.
We hebben een (veel te) uitgebreide drankenkaart vol koffies, losse (whole leaf) thee's, pikante gemberthee's, 3 verschillende Indische Chai Latte's, ... en nog veel meer. Alles zelfgemaakt, geen cola, noch fristi. 
En ik heb mijn favoriet als laatste gehouden ..... Onze maandelijkse VEGAN BRUNCH.
Oh de brunch, waarvoor ik me elke maand in 't zweet werk, maar dat de keet dan helemaal vol zit met mensen die gewaar worden dat plantaardig o zo lekker kan zijn... daar word ik intens blij van. Het is mijn (plantaardige) ei dat ik moet leggen de komende jaren: zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met de wonderen uit de tuin en vooral ... hoe die om te toveren in zalig lekkers. Komt dat zien! Komt dat proeven! 
x1 opmerking: