dinsdag 15 augustus 2017

binnen een weekje zijn we terug open .....

Na een lange en vooral zalige vakantie gaan we binnen 1 week -op 21 aug- terug open.
Sta me toe gedurende deze week eens even jullie geheugen op te frissen. Eens helemaal uit de doeken doen wie we zijn en waar we voor staan, wat we serveren en waar we nog van dromen.
Want in die 9 jaar Starfish zijn we best wel geëvolueerd, al goed. :) 
Om mee te starten (ineens korte pijn :)): Wie is Starfish?
Starfish, dat ben ik, Katja. 46 jaar en verliefd op mijn kat. De kat die ooit binnenwandelde bij Starfish en mij 3 jaar geleden deed verhuizen naar een boshuis, want 'daar zal dat beestje toch gelukkiger zijn dan hier aan de Amerikalei in 't stad. (echt waar gebeurd)
In een vroeger leven maakte ik layouts in een reclamebureau, maar ik droom al sinds mijn zestiende van 'STARFOOD', zo ging het destijds noemen. Toen "zotte Stefan" me 10 jaar geleden letterlijk op straat bonjourde en ik niets meer bezat dan de kleren die ik op dat moment droeg ... heb ik me eindelijk over mijn angsten durven zetten en gesprongen. Ik had  op dat moment niet zo veel te verliezen :). Op 31 oktober 2008 ging de STARFISH deur open. De meerderheid waande me gek, want toen aten enkel bomma's taart. Dat bestond toen gewoon nog niet zo'n koffie & taartenbar.
Ik woonde vroeger in't stad, wilde elk theaterstuk gezien hebben, elk nieuw restaurantje geprobeerd hebben en liep NY plat tijdens mijn vakantie. De laatste jaren hou ik ontzettend van mijn mega saaie bosleven vol breien, haardvuur, nog eens aan de kat haar oortjes frullen, een goei wandeling maken in mijn bos, een boek lezen en uiteraard KOKEN. Eten is mijn leven, mijn passie, mijn alles. Dàt, dat is nooit veranderd. En sinds een jaar ben ik zelf VEGAN, dat komt omdat ik verliefd werd op een koe. ( maar daar kan ik dan weer tien extra posts over vullen, dat bespaar ik u) en helemaal vol van het plantaardige bestaan.
Het woord 'plantaardig' .... het zal nog wel eens terugkomen deze week.
morgen misschien al...
tot dan. x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten