woensdag 25 december 2013

Fijne feesten van veel zalig en veel zoet!

Voor mij is de kerstperiode een periode om eens heel even te bezinnen. Even ademhalen tijdens de drukste periode bij Starfish. Even stilstaan bij de dingen. Eens denken aan mensen die me dierbaar zijn, maar schandelijk verwaarloos de laatste 5 jaar. Een kaartje schrijven naar die Nonkel in Frankrijk, waar ik nooit geraak maar waar ik wel veel aan denk. Wij vieren thuis geen kerst zoals men dat gewoonlijk viert: In vele gevallen: een verplichte avond met familie...

Een avond vol eten, verplicht duurder en overvloediger eten dan tijdens het jaar. Vooraf worden lijstjes samengesteld met de wenselijke kado's, binnen een vooraf afgesproken bedrag. Artikelnummers worden erbij vermeld, kleur, maat, merk, .... zodat je toch zeker niet verrast zal worden als het kado uitgepakt wordt.

En ik die dacht dat het er eigenlijk om ging om iemand te verrassen met een klein stukje van jezelf aan een ander? Een verrassing, die toont dat je hebt gedacht aan de ander? Of ben ik nu echt een overjarige hippie aan't worden?

Afin, zoek je toch nog een kadootje? :)

Dan is misschien een kadobon van Starfish & Coffee een fijn, warm plan?

Of een doosje Chai Latte van David Rio? (om thuis zelf die heerlijke indian chai te maken)

Lieve starfishers, aan jullie:
Fijne feesten van veel zalig en veel zoet! xx
 

1 opmerking: