zondag 22 september 2013

Weekend opening!

Ja .... we gaan richting herfst en dan naar de winter! Eindelijk! Ook al ben ik de enige die dat 'eindelijk' vind. Terug de cocon in, sokken en truien, warme dekentjes en chai latte's, kaneel en winterstoofpotjes, blos op de wangen na een uitwaaiwandeling.

We passen ook (weeral) onze openingstijden aan, want na veel gezeur geven we dan toch maar toe: terug open in het weekend! En hoe!

 
We gaan (vanaf 5 oktober!!!!!) zowel open op zaterdag als op zondag. Maar deze keer volledige dagen. Met massa's vers gebak zoals gewoonlijk, maar ook met onze beroemde bokes. Jullie kunnen dus terecht vanaf 9u30 voor een boke, een koffie, een soep, een muffin, een cookie, een toert, een take away-wat-dan -ook, ...


En daarbovenop, neen het is nog niet gedaan, doen we er een exclusief specialleke bovenop:Homemade haverpannekoekjes met blueberries, verse banaan en soyayoghurt en homemadegranola-crunch. Ne mond vol! :)

Wat zit erin? Haver, geen andere graansoorten. Geen lactose. Geen suiker. Wel een heerlijk pannekoekje met alleen maar gezonds en eventueel agavesiroop als je toch zoets wil. The most perfect healthy & yummie breakfast!


Noteer alvast onze weekends in je agenda ( vanaf 5 oktober!)!

Tot dan!
 

1 opmerking: